Naši kuchařští mistři pocházejí přímo z Indie a Nepálu. Jejich specialitou je úprava jehněčího masa. Na výbornou však připraví maso vepřové, kuřecí, rybí či tygří krevety.
V našem poledním i stálém jídelním menu najdete jídla jak s masem tak pokrmy pro zapřísáhlé vegetariány.
Všechna jídla jsou připravována tradiční metodou. Maso i domácí chléb Nan a Chapati se upravují bez použití olejů, jídlo tedy neobsahuje přepálené tuky ani dochucovadla obsahující glutamany a barviva. Indické omáčky se nezahušťují, svou hustotu získají redukcí, jsou tedy vhodné pro zákazníky s bezlepkovou dietou. Můžete ochutnat například vynikající curry omáčku.
Stálý jídelní lístek je sestaven tak, aby jste měli možnost poznat jídla celé Indické Republiky (federace). Na jednom místě, v naší restauraci, najdete pokrmy centrální Indie, severních, přímořských i jižních států federace.
Denní nabídka formou rautu za 155 Kč – snězte tolik, kolik zvládnete.
Pro dítě do 7 let je cena bufetu pouze 99 Kč.
Kromě rautu si můžete vybrat i z několika jídel, které připravujeme z čerstvých surovin v konkrétní den od 135 Kč – viz polední menu zde.
Nabízíme skvěle kořeněné pokrmy pro všechny chutě. Máme v nabídce vegetariánská i nevegetariánská jídla.
Při objednávce denního menu z jídelního lístku nelze současně konzumovat jídlo z bufetu.
*Jídelní lístek s alergeny obsaženými v jídlech je k dostání u obsluhy.
Srdečně vás uvítáme v Hradci Králové v ulici Špitálská čp. 183 – nedaleko Klicperova divadla, kousek od Velkého náměstí.
Standardní otevírací doba:
pondělí-sobota: 11.00-22.00 hod.
neděle: 11-20.00 hod.
obědy po–pá: 11.00–14.30 hod.
Tento web používá ke správné funkci soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
Nastavení "cookie" na této webové stránce jsou nastaveny na "povolit cookies", aby vám bylo zaručeno co nejlepší procházení. Chcete-li i nadále používat tuto webovou stránku bez změny nastavení souborů cookie nebo bez stisknutí tlačítka "Souhlasím" dole, dáváte k tomu automaticky souhlas.